Wie of wat is Sweet Mania?

Hallo!

We zijn Ana en Nicky, samen hebben we de droom van ons leven realiteit gemaakt.

 

Nicky wou investeeren in zijn eigen zaak en ik een plaats waar ik mijn gebakjes en taarten zou kunnen maken...en zo is Sweet Mania geboren!!!

 

Sweet Mania is een uit de hand gelopen hobby.

 

Het begon allemaal in Spanje, in 2010, toen ik op zoek was naar een piratentaart voor de verjaardag van mijn zoontje...en ja, het moest een piratentaart zijn!

 In de winkels was het niet te vinden en ik had geen tijd meer om er een te bestellen dus "Waarom zou ik het niet zelf proberen?" dacht ik.

En dat was dan het begin van een heel mooie en zoete avontuur.

 

Eerst de piratentaart, dan een wedstrijd op het school, mijn receptenblog, workshops, verjaardagstaarten voor vrienden, en beetje bij beetje meer bestellingen...tot een van mijn taarten gezien werd door iemand die op de Spaanse televisie  werkte en  mij uitnodigde om mijn koekjes in haar programma te komen maken...Toen werd mijn hobby mijn levensmiddel!

Mijn receptenblog werd bekend in Spanje, ik had ineens duizenden volgers... en toen, plots, om persoonlijke redenen, kwam ik terug naar België en opnieuw begon ik te dromen om van mijn hobby mijn werk te maken.

En nu, na zoveel tijd en met meer goesting dan ooit komt, eindelijk, mijn droom uit...

Hier is Sweet Mania!!!

 

In Sweet Mania kan je op uw gemak een stukje taart eten in de cafetaria, een lekkere milkshake, smoothie of warme chocolademelk drinken, een stuk brownie kopen of van een van ons cupcakes genieten terwijl je door het centrum van Aalst wandelt...maar je kan ook cupcakes naar u wensen bestellen.

Je kiest de smaken, kleuren, thema, enz...en wij voldoen uw wensen.